• 1403/12/19 - 09:50
  • - تعداد بازدید: 18
  • - تعداد بازدید کنندگان: 17
  • زمان مطالعه: 3 دقیقه
دکتر نادر توکلی مطرح کرد:

تقویت ارتباط پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی ایران با صنعت/استفاده از ظرفیت اعضای هیئت علمی خاموش

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به استفاده از ظرفیت پژوهشگران و اعضای هیئت علمی فعال و خاموش دانشگاه نسبت به تقویت ارتباط پژوهشی این دانشگاه با مراکز صنعتی تاکید کرد.

345908.mp3 تقویت ارتباط پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی ایران با صنعت/استفاده از ظرفیت اعضای هیئت علمی خاموش

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ دکتر نادر توکلی رئیس دانشگاه در نشست شورای پژوهشی دوره چهارم سال 1403 با اشاره به حمایت هیئت رئیسه دانشگاه از جایگاه پژوهش و پژوهشگران عنوان کرد: علاوه بر رویکرد مثبت مسئولین دانشگاه به ارتقای کمی و کیفی پژوهش‌ها؛ در صدد هستیم تا با استفاده از تجربیات افراد خبره، جایگاه ارتباط با صنعت طرح‌های پژوهشی متحول شود.

 وی ادامه داد: در این زمینه با ارتباط بیشتری که با شرکت‌ها و مراکز صنعتی برقرار خواهیم کرد، می‌توانیم سمت و سوی دقیق‌تری به پژوهش‌های مسئله‌محور داده و از ظرفیت پژوهشگران و اعضای هیئت علمی فعال و خاموش دانشگاه بهره بیشتری ببریم.

 توکلی ابراز امیدواری کرد که اعضای شورا در بازنگری درصد مشارکت افراد متخصص و مرتبط در اجرای طرح‌های پژوهشی مشارکت فعالی داشته باشند.

 در ادامه دکتر مجید صفا سرپرست معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه با تقدیر از معاونین پژوهشی مراکز تحقیقاتی و دانشکده‌ها به جهت شرکت در این نشست، از آنان خواست تا برای برنامه‌ریزی دقیق‌تر و هدفمندتر در معاونت به بیان مشکلات و چالش‌های مراکز و دانشکده‌ها پرداخته و پیشنهادات خود را اعلام کنند.

 صفا با تقدیر از زحمات معاون و مدیران گذشته این معاونت، خواستار توجه ویژه معاونین به امر اطلاع‌رسانی مصوبات و تسهیلات موجود شد و گفت: در بسیاری از مراکز تحت نظارت دانشگاه اگر اطلاع‌رسانی بهتری نسبت به تصمیمات اخذ شده و امکانات مهیا شده برای تسهیل در امور پژوهشی به جامعه پژوهشگران و محققین دانشگاه صورت پذیرد، شاهد ارتقاء مشارکت این افراد در امور پژوهشی خواهیم بود.

 وی ادامه داد: این کار عملاً باعث خواهد شد تا هدف‌گذاری‌های مسئولین پژوهشی در زمان خود به ثمر برسد. به عنوان مثال هر چه پژوهشگران دانشگاه، بیشتر از جزئیات حمایت‌های حال‌ حاضر معاونت تحقیقات از ثبت اختراعات مطلع شوند، قاعدتاً در این حوزه شاهد شکوفایی بیشتر فعالیت‌ها خواهیم بود.

 صفا با تأکید بر این‌که جایگاه واقعی پژوهش‌های دانشگاه علوم پزشکی ایران در رتبه‌بندی‌های مختلف کشوری، بالاتر و بهتر از جایگاه اسمی فعلی است، افزود: دانشگاه پتانسیل بالایی در حوزه فناوری دارد و امید است که با تلاش مدیران و برنامه‌ریزی دقیق به اهداف مورد نظر در این حوزه دست پیدا کنیم.

 وی خاطرنشان کرد: همچنین باید توجه ویژه به کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه داشته باشیم و ظرفیت دانشجویی به طور صحیح در راستای اهداف دانشگاه هدایت شوند.

 اعضای جلسه شورا نیز پس از بیان مشکلات و چالش‌های پژوهشی، پیشنهاداتی را به جهت ارتقاء بیشتر کیفیت و کمیت طرح‌های پژوهشی به رئیس دانشگاه و سرپرست معاونت ارائه دادند.

 در ادامه این نشست، اعضای شورا به بررسی طرح‌های این دوره پرداخته و تعداد 49 طرح و 51 گرنت، بررسی شد و به جز یک طرح و یک گرنت بقیه طرح‌ها و گرنت‌ها مصوب و یا مصوب مشروط با تأیید داوری علمی و انجام اصلاحات شدند. در این جلسه مقرر شد در صورت عدم حضور نماینده مرکز/دانشکده و دفاع از طرح مربوطه، طرح یا گرنت مزبور از دستور جلسه خارج شود، بنابراین 3 گرنت به دلیل عدم حضور نماینده از دستور جلسه خارج شد.

 همچنین در این جلسه مقرر شد در سال آتی علاوه بر 4 جلسه شورای پژوهشی (فصلی) مربوط به بررسی طرح‌ها، در هر فصل جلسه‌ای با هدف سیاستگذاری معاونت تحقیقات و فناوری تشکیل شود. در این راستا نخستین جلسه شورای سیاستگذاری معاونت روز 26 فروردین‌ماه سال 1404 برگزار خواهد شد.

  • گروه اخبار : اخبار داخلی,اخبار پايگاه
  • کد خبر : 345908
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings